Kap İlkokulu
KAVURGA MAH. KAP SK. NO 1 VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA

VİZYON

Mensubu Bulunmaktan Gurur Duyulan, Verdiği Eğitim Öğretim Hizmeti İle Emsallerine Göre Örnek Gösterilebilecek, Her Türlü Fırsat Ve Eşitliğin Sağlandığı, Öğrencilerini Hayata Hazırlayan, Eğitim Öğretimde Kaliteyi Her Zaman Üst Seviyeye Taşımayı Hedeflemiş, Ülkemizi Çağdaş Uygarlık Düzeyinin Üstüne Çıkarmaya Katkıda Bulunacak Öğrenciler Yetiştiren Lider Bir Okul Olmaktır.

MİSYON

Sağlıklı Düşünebilen, Vicdanı Bağımsız, Ne İstediğini Bilen, Kendini Gerçekleştirmeyi Hedefleyen, Vatanını Ve Milletini Seven, Ülkesine Yararlı, Topluma Uyumlu, Üretken, Çalışkan, Başarılı, Atatürk İlke Ve İnkılâplarını Benimseyen, Hak Ve Sorumluluklarını Bilen, Başkasının Hak Ve Sorumluluklarına Saygı Duyan Bireyler Yetiştirmek İçin; Türk Milli Eğitiminin İlkeleri Ve Amaçları Doğrultusunda Eğitim Ve Öğretim Hizmeti Vererek, Tüm Kaynakları Etkili Ve Verimli Kullanarak; Geleceği Şekillendirecek Öğrencilere Yönelik; Eğitim Öğretim Faaliyetlerini Yasaların Ve Mevzuat Çerçevesinde Verilen İmkan Ve Yetkileri Kullanarak Planlamak Ve Uygulamaktır.

Öğretim Şekli :Tam Gün

Tam Gün

Soba

Servis yok , Özel Araç ile Sağlanmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İl Merkezine 105 km ,İlçe Merkezine 15 km ´ dir.

Mezra